Podium Pulchri: In gesprek met Saad Jasim en Frederick Linck

Zondag, 18 maart aanstaande, organiseert de gemeente Den Haag in het kader van "de Internationale dag tegen racisme en discriminatie" een Wereldreis door eigen stad. Culturele-, religieuze instellingen en andere organisaties openen die dag hun deuren voor publiek. Met deze wereldreis wil de gemeente bewoners met elkaar verbinden.

De tentoonstelling "Het is niet wat het lijkt" (momenteel in Pulchri Studio te zien) sluit heel mooi aan bij dit thema. Twee Nederlandse en twee Iraakse kunstenaars tonen elk hun werk vanuit eigen perspectief. Met hun werk willen ze culturen met elkaar verbinden en levensverhalen uitwisselen. De drie beeldend kunstenaars Saad Jasim, Frederick Linck en Fathel Neema (Fathel zal niet spreken ivm familieomstandigheden) spreken die over hun tentoonstelling ‘Het is niet wat het lijkt’, van 24 februari t/m 18 maart te zien in de Klinkenberg-galeries van Pulchri Studio.

U bent van harte harte welkom op zondag 18 maart van 14.00 tot 15.00 uur naar hun verhaal te komen luisteren en hun expositie te bekijken.

De toegang is vrij.

Periode: 
zondag, 18 maart, 2018 - 14:00