Pulchri Parels: vrouwendiner

Leuke vrouwen,
 
Wat fijn dat sommige van jullie al hebben aangegeven te zullen komen. Dit is een geheugensteuntje voor diegenen die dat nog niet hebben gedaan.... 
 
Tijdens internationale vrouwendag op 8 maart vierden we in Pulchri een eerste, zeer gezellige en inspirerende vrouwenavond, die werd georganiseerd door Irene van Geest, Loes Campfens en Anja Jager. Dank aan jullie!
 
We besloten die avond het niet bij één bijeenkomst te laten... dus dit is de beloofde uitnodiging voor een tweede 'vrouwenmoment' voor de Pulchri Parels! De eerstvolgende ontmoeting is gepland op VRIJDAG 15 JUNI, in de vorm van een borrel van 17.00 tot 19.00 uur in onze sociëteit. Daarna is iedereen vanzelfsprekend welkom om gezamenlijk te eten. Ons doel voor deze bijeenkomst is dat zo veel mogelijk Pulchri-vrouwen elkaar beter leren kennen.
 
Zoals op 8 maart ook opkwam, is de inzet dat het estafette-stokje (nu in handen van ondergetekenden) voor het organiseren van een vervolg-bijeenkomst telkens wordt overgenomen door een volgend ploegje, waarbij Anja aangehaakt zal zijn voor de continuïteit.  Anja zal op 15 juni kort na 17.00 uur ook een welkomstwoordje doen, mede om de context verder te duiden.
 
Mocht je op vrijdag 15 juni willen aanhaken, stuur dan graag een berichtje aan Greta Cune gcune@mac.com
 
Looking forward!
 
riëlle beekmans
Greta Cune
Jolijn Eikeboom

Periode: 
vrijdag, 15 juni, 2018 - 17:00