kunstlievend lidmaatschap met 17% jubileumkorting

Om ons 170 jarig jubileum eens grondig te vieren kunt u de rest van dit jaar kunstlievend lid worden met 17% korting! Dit is dus het perfecte moment om u aan te melden, Pulchri te steunen en te genieten van de voordelen dat een lidmaatschap biedt.

De leden ontvangen vier maal per jaar het Pulchri magazine, worden uitgenodigd voor de openingen van de exposities en alle andere activiteiten (zoals lezingen, jazzconcerten, kunstreizen, koffieconcerten en feestelijke bijeenkomsten.)
De leden zijn welkom in de sociëteit, waarbij de consumpties tegen een ledentarief verkrijgbaar zijn. Nog een bijkomend voordeel: leden krijgen 5% korting bij een kunstaankoop en 5% korting bij de huur van een zaal.
Verder hebt u op vertoon van uw lidmaatschapspas toegang tot de sociëteit van de kunstenaarsverenigingen 'Arti et Amicitiae' en 'De Kring', beide in Amsterdam.

Hoe wordt u kunstlievend lid?

U kunt een aanmeldingsformulier aanvragen bij het secretariaat via info@pulchri.nl (vergeet niet uw naam en adres te vermelden) of bij de balie van Pulchri Srudio. Een andere optie is om dit formulier in te vullen en te verzenden. U kunt zich altijd aanmelden, de contributie wordt berekend vanaf het moment dat het lidmaatschap ingaat.

Bovendien komt daar dit jaar dus nog 17% korting bij!

Wij zeggen: doen!