Ooievaarsfestival 19 november 2017

U wist het misschien niet, maar met een ooievaarspas krijgen kunstenaars korting op hun contributie. Er zijn een aantal leden die gebruik maken van deze regeling. Voor hen en andere geïnteresseerden deze informatie.

Op zondagmiddag 19 november 2017 vindt voor de 15e keer het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival plaats. Hét gratis festival voor alle Ooievaarspashouders (ruim 75.000!) en hun directe omgeving uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Het festival vindt dit jaar wederom plaats in het Haagse stadhuis aan het Spui. Het stadhuis zal op zondag 19 november van 12.00 tot 17.00 uur bol staan van activiteiten voor Ooievaarspashouders. Er is een uitgebreid programma, entertainment en een mooi aanbod van gratis workshops voor alle leeftijden. Het festival is al 15 jaar een succes en trok vorig jaar ruim 6000 bezoekers. Deze bezoekers gaven het festival als waardering een 8! En negentig procent van de bezoekers gaf aan dit jaar zeker weer naar het Ooievaarsfestival te komen.

Voor deze speciale editie wordt er extra uitgepakt. Op de begane grond en op de eerste etage is vijf uur lang iets te zien, te doen en mee te maken. Er zijn optredens, presentaties, workshops en nog veel meer.

Er komt een apart danspaviljoen op de begane grond. Diverse aanbieders van de Ooievaarspas geven daar dansdemonstraties, waarna de pashouders zelf ook een dansje mogen wagen onder begeleiding van professionele dansers. Ook nieuw is dit jaar het jongerenpodium. En in plaats van besloten workshops zullen alle workshops doorlopend zijn.