Najaarssalon & Van Ommeren - De Voogt prijs

21 sep 2019 t/m 13 okt 2019
  • Hardenbergzaal
  • Mesdagzaal
  • Weissenbruchzaal

De tentoonstelling is geopend op zaterdag 21 september om 17.00 uur door Bernard van Ommeren. De expositie wordt gehouden in de bovenzalen van het gebouw. Voor deze salon kunnen alle kunstenaarsleden van Pulchri werk inbrengen, wat zorgt voor veel verscheidenheid. Zoals gebruikelijk heeft de Najaarssalon geen vast thema.

Alle Pulchri-leden kunnen werk naar eigen keuze inzenden en meedingen naar de Van Ommeren - De Voogtprijs 2019, die ook dit jaar weer vriendelijk ter beschikking werd gesteld door de Van Ommeren - De Voogt Stichting.

De dag voor de opening vond de jurering plaats; het winnende werk is tijdens de opening bekend gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit: Bernard van Ommeren (Van Ommeren - De Voogt Stichting), Frans de Leef (q.q.), Pat Houkes, Clemens Zalm en Hans van der Spek. Door de jury zijn er drie genomineerden gekozen: Sjef Henderickx, Marus van der Made en Annemarie Petri.

De winnaar van de Van Ommeren de Voogt Prijs 2019 is Annemarie Petri. Lees hier het jury rapport.

Op 5 oktober 2019 vindt de tiende en dus jubileumeditie van Museumnacht Den Haag plaats. Pulchri Studio zet haar deuren open tijdens de avonduren en verzorgt activiteiten voor alle bezoekers.

I.vm. een verhuring zijn de Weissenbruch en Hardenberg zalen op 12 oktober de  hele dag gesloten.

Pulchri Studio maakt gebruik van de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds.

Pulchri Kunstenaars