NAKED

23 nov t/m 15 dec 2013
  • Hardenbergzaal
  • Weissenbruchzaal

Pulchri nodigt u van harte uit voor de aankomende expositie Naked. De tentoonstelling Naked geeft een interessant overzicht en gevarieerd beeld van wat naakt betekent in de contemporaine kunst, uitgewerkt door de leden van Pulchri. Twee bovenzalen krijgen het karakter van een salon waarin 49 kunstenaars exposeren met onder andere tekeningen, schilderijen, foto’s, sculptuur, haute couture en zelfs raambekleding.

 Opmerkelijk is dat de organisatoren bij deze expositie ervoor hebben gekozen om kunst met uiteenlopende visies op het thema Naked te tonen in plaats van één visie centraal te stellen. Dit wordt niet alleen gereflecteerd door de verscheidenheid aan materialen en kunstvormen die te zien zijn, maar ook door de voorstellingen zelf zoals mannelijk versus vrouwelijk naakt, innerlijk tegenover uiterlijk naakt. Tussen de kunstwerken ontstaat zo een interessante dialoog waarbij ook u als toeschouwer wordt geprikkeld om uw mening te vormen.

 De tentoonstelling zal worden geopend op zaterdag 23 november 2013 om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 15 december. In het kader van deze tentoonstelling worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een lezing door Wim van Sinderen, conservator van het fotomuseum in Den Haag, en een workshop portretfotografie.

 Voor meer informatie, zie de website en like onze facebook-pagina!

U kunt ons bereiken per mail: galerie@pulchri.nl.  Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Zondag 24 november: 14.00 - 16.00 uur. Louis XV zaal
Lezing 'Lichaam als beeld', door Wim van Sinderen, conservator van 
het Fotomuseum Den Haag. De lezing is genoemd naar de gelijknamige tentoonstelling in het Gemeentemusuem Den Haag. www.gemeentemuseum.nl
Deelname: gratis voor leden, 5 euro voor niet leden. Aanmelden: voor 
18 november bij info@Pulchri.nl

Op 30 november is er een workshop Portretfotografie, max. aantal deelnemers: 15. Nadere informatie leest u HIER.

Zondag 15 december: 14.00 uur Weissenbruchzaal
Afsluiting expositie met ronde tafelgesprek deelnemende kunstenaars
Vrije toegang voor leden en niet leden van Pulchri.