Reisgenoten

3 nov 2019 t/m 25 nov 2019
  • Tuingalerie

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 3 november om 14.00 uur door Joep Struyk en Hanneke van der Werf

Op zondag 17 november om 14.00 uur: Pulchri Podium: in gesprek met....
Mieke Pennock gaat in gesprek met de kunstenaars.

Joep Struyk (beelden) en Hanneke van der Werf (schilderijen).
De oorsprong van deze expositie ligt op Terschelling waar het kunstenaarsstel besloot om de ervaring van de specifieke natuur van het eiland te gebruiken als uitgangspunt. Dit heeft geresulteerd in een serie werken die de bezoeker uitnodigt om zich te laten meenemen in de energie die zo voelbaar is wanneer men zich omringd met de elementen.
De kunstwerken verraden niet direct dat het vertrekpunt een Waddeneiland is. Toch zal degene die de tentoonstelling “ondergaat” (want dat is de juiste term) zich na afloop voelen als uitgewaaid en opgeladen als na een lange strandwandeling.
Joep Struyk (1971) is steen en beeldhouwer en sinds 2016 lid van Pulchri. In zijn werk legt hij waarnemingen uit de natuur vast door ze uit te voeren in marmer en gips. Door middel van deze “gestolde natuur” hoopt hij bij de kijker precies dat te reflecteren wat door zijn of haar innerlijke natuur gezien wil worden.
www.joepstruyk.nl

Hanneke van der Werf (1973) is kunstenaar en wetenschapper van de vrijheid. Zij werkte in 2015 als vrijwilliger voor Pulchri. Haar atelier in Den Haag is een kunst & energiewerkplaats waarin de ervaring van onvoorwaardelijke liefde, zoals je die bijvoorbeeld uit de natuur kent, centraal staat. Dit krijgt o.a. vorm in schilderijen en ontmoetingen.
www.derwerf.com
Reis met Joep en Hanneke mee en ontmoet elkaar in de Tuingalerie!  
Gedurende de expositie zijn ze regelmatig aanwezig, wil je zeker zijn ze te treffen, bel Hanneke: 06 412 956 17.

Pulchri Studio maakt gebruik van de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds.