Zonder Titel

2 sep 2016 t/m 28 sep 2016
  • Tuingalerie

Opening zaterdag 3 september 15.00 uur

Tamara Muller
Kenmerkend voor het werk van Tamara Muller (1975) is de samenkosmt van uitersten, zowel in techniek als onderwerp.Met haar eigen portret geeft Mullereen gezicht aan verschillende figuren. Timide, uitdagend, baldadig en speels word je aangekeken.Vragend ook alsof van de kijker iets wordt verlangd. Onthullend, kwetsbaar en tegelijkertijd onbevreesd toont Muller haar werkelijkheid die je soms naar de keel grijpt. Het werk is doordesemd met eensprookjesachtige grimmigheid. Het trekt aan en stoot af, omdat de beeltenissen een grote schoonheid bezitten en tegelijkertijd tegen het groteske aanschuren. Tijdens deze tentoonstelling is werk op papier te zien.
www.tamaramuller.nl

Maaike Zwaan
"An artist can show things that other people are terrified of expressing" - Louise Bourgeois.
Jeugdherinneringen vormen de basis van mijn beeldend werk. Binnen deze herinneringen staat een vaderfiguur centraal. Wanneer ik begin met het maken van beelden, zijn deze nog redelijk persoonlijk. Gedurende het maakproces worden de beelden universeler, waardoor een beschouwer de gelegenheid krijgt om zichzelf erin te herkennen.

Marcin Karwinski
Mijn fascinatie voor glas bestaat al zo lang als ik mij kan herinneren. Glans, reflectie, breekbaarheid en weerstand identificeren glas. Een van de meest mysterieuze materialen voor mij. Glas als werk materiaal heeft dezelfde mogelijkheden als kansen. Glimmend, transparant, reflectie en zachte vormen zijn het tegenovergestelde van de breekbare aard van het materiaal. Geduld is het beste maar ook het belangrijkste gereedschap om met glas te werken.        
www.marcinkarwinski.com

Pulchri Kunstenaars