BlowUp Art Den Haag - The making of

BlowUp Art Den Haag 2023 in Museumkwartier
Wandelen langs gigakleurige opblaaskunst rond het Binnenhof. Na het succes van de eerste BlowUp Art Den Haag, komen er zes nieuwe opblaaskunstwerken naar het Museumkwartier. Maak een wandeling langs de kleurrijke werken van internationale kunstenaars en herbeleef de schoonheid van onze binnenstad.

Kunst van formaat
Zes tijdelijke kunstwerken zijn speciaal ontworpen voor de Berlage Kiosk, de Passage, de Hofvijver, de zijgevel van de Koninklijke Schouwburg, de uitgang van de Museumkwartier parkeergarage en het schelpenpad langs de Hofvijver. Pulchri Studio presenteert een kleine achtergrond expositie van schetsen en modellen. De opblaasbare werken zijn gemaakt door een selectie internationale kunstenaars, designers en architecten: Paul Cournet (FR/NL), Steve Messam (UK), Raw Color (D/NL), Lambert Kamps (NL), Theo Botschuijver (NL) en Yamuna Forzani (IT/UK/NL). Wees erbij! De blow ups blijven maar 3 weken!!

BinnenhofBuiten
BlowUp Art Den Haag is een productie van BinnenhofBuiten, een project van The Hague & Partners voor de gemeente Den Haag. BinnenhofBuiten organiseert evenementen en activiteiten tijdens de renovatie van het Binnenhof en wordt gecureerd door Mary Hessing. Meer informatie over de expositie is ook te vinden via deze link.

Informatie

Vanaf:
Vrijdag 05 mei 2023
Tot en met:
Zondag 28 mei 2023

Waar:
Gang