Over ons

Exposities

Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie voor hedendaagse kunst, gelegen in het mooie en historische centrum van Den Haag.

Bij Pulchri Studio is een grote diversiteit aan kunst te bekijken en te koop. Alle stromingen worden vertegenwoordigd. Op een oppervlakte van 750 m2 zijn er elke maand wisselende tentoonstellingen met werk van kunstenaarsleden en externe kunstenaars. Gemiddeld organiseert Pulchri Studio 60 tentoonstellingen per jaar.

Pulchri Studio biedt als kunstenaarsvereniging een veelzijdig kunstaanbod, waarmee ze zich onderscheidt van een gebruikelijke galerie. Een ander kenmerkend verschil is dat Pulchri Studio als vereniging geen winst beoogt. Bij kunstaankopen adviseren onze galeriemedewerkers u graag over de mogelijkheden. Dit geldt ook voor de renteloze afbetalingsregeling via de Mondriaan stichting.


Historie

Pulchri Studio is opgericht in 1847 en heeft een rijk verleden. Op deze site is daar meer over te lezen.

Historie


Sociëteit

Pulchri Studio beschikt over een gezellige sociëteit annex café / restaurant met een mooie binnentuin met terras. Na sluitingstijd van de exposities hebben leden van Pulchri Studio ook toegang tot de sociëteit.

Lees verder


Leden

Het is mogelijk om lid te worden van Pulchri Studio. Er zijn meerdere soorten lidmaatschap, misschien zit er iets van uw gading bij.

Word Lid


Pulchri Magazine

Vier keer per jaar komt dit blad uit, het staat boordevol artikelen over de kunstenaars en tentoonstellingen. Het geeft ook en inkijkje in de Vereniging. Leden ontvangen dit blad. Geïnteresseerden kunnen zich abonneren.

Abonneren


Zaalverhuur

Zowel de expositiezalen als de monumentale Louis XVzaal zijn te huur voor een receptie of feest. Puchri Studio is sinds enige jaren ook trouwlocatie.

Alle ruimtes in het gebouw zijn rolstoel toegankelijk.

De toegang is gratis en Pulchri Studio is zes dagen per week geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees verder


Pulchri Kunstbon

Voor een bedrag van minimaal € 25,- zijn er kunst-cadeaubonnen verkrijgbaar bij de galerie. Een leuk alternatief voor een kerst, verjaardag - of zomaar ... cadeautje.