Café-Restaurant

Pulchri Studio beschikt over een gezellige sociëteit annex café / restaurant. Bezoekers zijn van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur welkom. Na sluitingstijd van de exposities hebben leden van Pulchri Studio toegang tot de sociëteit. Onze cateraar biedt een gevarieerde menukaart met sandwiches, salades, hapjes, maar ook diner. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden producten.
Grenzend aan het café- restaurant en verscholen tussen de binnenmuren van de galerie vindt u onze tuin met terras, een oase van rust in het bruisende centrum van Den Haag.

Het terras in de binnentuin van Pulchri Studio is weer geopend. Kom gezellig genieten van bijvoorbeeld een lekkere lunch in onze binnentuin! Sociëteit 'Thuis bij Pulchri' verwelkomt u, indien het weer het toelaat, graag op het terras. Uiteraard volgens de geldende richtlijnen van de overheid. Dus maximaal 2 personen aan 1 tafel (wanneer uit 1 huishouden zijn meer dan 2 personen aan 1 tafel toegestaan). Het is niet verplicht om van tevoren uw tafel te reserveren maar dat mag natuurlijk wel, per mail aan thuisbijpulchri@museumcatering.nl of telefonisch 070- 3029865.

Bekijk de menukaart


impressie zaalverhuur