Café-Restaurant

Pulchri Studio beschikt over een gezellige sociëteit annex café / restaurant. Bezoekers zijn van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur welkom. Onze cateraar biedt een gevarieerde menukaart met sandwiches, salades, hapjes, maar ook diner. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden producten. Grenzend aan het café / restaurant en verscholen tussen de binnenmuren van de galerie vindt u onze tuin met terras, een oase van rust in het bruisende centrum van Den Haag.

Het terras in de binnentuin van Pulchri Studio is van half maart t/m oktober geopend. Kom gezellig ’s zomers eens genieten van bijvoorbeeld een lekkere lunch in onze binnentuin! Sociëteit 'Thuis bij Pulchri' verwelkomt u, indien het weer het toelaat, graag op het terras.

Het is niet verplicht om van tevoren uw tafel te reserveren maar dat mag natuurlijk wel. Stuur hiervoor een mail aan thuisbijpulchri@museumcatering.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070- 3029865 (tussen 11:00-18:00 uur).

Bekijk de menukaart


Theater menu

Pulchri Studio ligt midden in het Museumkwartier Den Haag. Het Museumkwartier Den Haag is een ware cultuurmagneet met 14 culturele hotspots waardoor het gebied bruist van de mooie verhalen. Op loopafstand van Pulchri Studio bevindt zich o.a. Diligentia en Theater PePijn. Op vertoon van een theaterkaartje geniet u voor de voorstelling bij Diligentia of Theater PePijn van een 2-gangen Theater menu in onze sociëteit voor slechts €30,- p.p. inclusief een glas huiswijn en koffie of thee na het diner. Het menu wordt vanaf 17:00 uur geserveerd en er wordt altijd rekening gehouden met allergieën en/of (dieet)wensen. Wij adviseren om tijdig te reserveren via 070-3029865 (bereikbaar tussen 12:00-17:00 uur) of via thuisbijpulchri@museumcatering.nl. Wij houden er uiteraard rekening mee dat u op tijd voor de voorstelling in het theater bent.


impressie zaalverhuur