Florence Fernhout - De Noodzaak

Ondanks de uitdagende tijden, voelt Florence Fernhout een diepe innerlijke noodzaak om te blijven creëren. Het is deze drang om expressie te geven aan haar innerlijke wereld en haar affiniteit met symboliek dat geleid heeft tot haar nieuwste tentoonstelling, ‘De Noodzaak’.

In ‘De Noodzaak’ neemt Fernhout ons mee op een introspectieve reis, waarin ze de kracht van kunst benadrukt als een middel tot verlichting en verzet tegen de beperkingen van onze tijd. Haar kleine werken - houtsnededrukken, tekeningen en paneeltjes - zijn doordrenkt met betekenis en symboliek en roepen vragen op over onze menselijke existentie en de zoektocht naar diepere waarheden.

Haar werken nodigen uit tot contemplatie en nodigen de toeschouwer uit om zich open te stellen voor de universele wijsheid die besloten ligt in de symbolen en voorstellingen die ze zo zorgvuldig heeft gekozen.

‘De Noodzaak’ is niet alleen een tentoonstelling maar ook een ode aan de veerkracht van de menselijke geest en de onuitputtelijke drang om kunst te scheppen, zelfs in moeilijke tijden. Het is een herinnering aan de kracht van symbolen en creativiteit om ons te verbinden met onze diepste essentie en ons te inspireren om verder te gaan, ongeacht de omstandigheden.


Informatie

Vanaf:
Woensdag 12 juli 2023
Tot en met:
Dinsdag 15 augustus 2023

Waar:
Tuingalerie

Te zien vanaf:
Deze tentoonstelling is te zien vanaf 15 juli en heeft geen officiële opening.

Kunstenaar