Liduine Bekman - Nieuw werk

“De oceaan met al haar schoonheid, woede en gaven heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Na dichtbij de Noordzee te zijn opgegroeid, heb ik ook op vele andere plekken in de wereld gewoond, altijd dichtbij een oceaan of zee. Het was daarom niet verwonderlijk dat de oceaan de focus werd van mijn werk omdat deze altijd al diep in mijn ziel zat. Ik blijf gefascineerd door de variëteit en schoonheid van kleuren en vormen, alles van zacht en etherisch tot grimmig en dreigend. De natuur blijft voor mij perfectie en het is en blijft inspirerend voor mij om dit op papier te zetten”.

Liduine heeft geëxposeerd  in vele solo- en groepstentoonstellingen, voornamelijk in de Verenigde Staten maar ook in Europa. Ze heeft vele prijzen gewonnen waaronder de prestigieuze 1e prijs bij de National Watercolor Society in de Verenigde Staten.

Haar werk is opgenomen in vele nationale collecties in de Verenigde Staten waaronder de 'Cousteau Foundation', de stad Houston, hotel ketens zoals Hilton, Marriott en Wyndham, multinationals zoals IBM, Exxon, vele banken en ziekenhuizen en natuurlijk ook talloze privécollecties. De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Pulchro Sacrum.

In verband met de nieuwe coronamaatregelen is de opening met coronacheck bij de deur. In het gebouw is geen mondkapjesplicht meer. 

Informatie

Vanaf:
Donderdag 17 februari 2022
Tot en met:
Dinsdag 15 maart 2022

Waar:
Voorhoutgalerie

Opening:
Zaterdag 19 februari 2022 om 15:00 uur

Opening door:
Adriaan Bekman, broer en schrijver

Aanmelden opening:
Wilt u graag aanwezig zijn bij deze opening? Laat het ons weten via galerie@pulchri.nl o.v.v. opening Liduine Bekman en uw gegevens.

Kunstenaar