Rotary Pulchri Studio Prijs 2022 - Art The Hague

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Pulchri Studio ook dit jaar weer meedoet aan Art The Hague! Vanaf 5 t/m 9 oktober 2022 zijn wij te vinden in de Fokker Terminal, Den Haag.

Ieder jaar gaan de leden van de tentoonstellingscommissie en de ballotagecommissie naar de eindexamenpresentaties  van o.a. de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK), maar ook naar eindexamenpresentaties buiten de Hofstad. Doel is het vinden van nieuw talent met een innovatieve en creatieve kijk op de wereld, die op geheel eigen en unieke wijze omgaat met de beeldende kunst. We kijken naar talent die ons als vereniging van beeldende kunstenaars kan inspireren en andersom. Sinds 2022 hebben Rotary Pulchri en Pulchri Studio de handen ineen geslagen en de Rotary Pulchri Studio Prijs in het leven geroepen. De winnaar van de Rotary Pulchri Studio Prijs van 2022 is geworden Menno Pasveer (1998, NL). Deze prijst bestaat uit een solo presentatie op de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst Art The Hague. 

Daarnaast zal Pulchri Studio tijdens deze beurs het werk van een verschillende kunstenaarsleden presenteren: Mance van Beers, Kirsten Bosma, Hendrik Duijn, Sylvestre Gauvrit, Julie Hendriks, Dindi van der Hoek, Marieke Pruis, Cees van Rutten en Peter Zwaan. 

Informatie

Vanaf:
Woensdag 05 oktober 2022
Tot en met:
Zondag 09 oktober 2022

Waar:
Art The Hague

Opening:
Woensdag 05 oktober 2022

Kunstenaars