Rotary Pulchri Studio Prijs 2023 - Art The Hague

Pulchri Studio is verheugd om aan te kondigen dat zij ook dit jaar weer meedoet aan Art The Hague! Vanaf 4 t/m 8 oktober 2023 zijn wij te vinden in de Fokker Terminal, Den Haag. Aldaar presenteren wij ons in twee verschillende stands: een solopresentatie van de winnaar van de Rotary Pulchri Studio Prijs 2023 & een groepspresentatie van verschillende kunstenaarsleden van Pulchri Studio.

Sinds 2022 hebben de Rotary Pulchri en Pulchri Studio de handen ineen geslagen en de Rotary Pulchri Studio Prijs in het leven geroepen. Deze prijs bestaat uit een tentoonstelling op de hedendaagse kunstbeurs Art The Hague. De winnaar van de Rotary Pulchri Studioprijs 2023 is Isa Roelink (1997, NL).

Isa Roelink (1997) studeerde af aan de schildersopleiding van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In haar werk combineert ze droom en wetenschap, mythe en realiteit, geschiedenis en actualiteit, eeuwenoude verhalen en moderne popcultuur, collectief geheugen en vergeten lessen. Isa duwt en trekt haar eigen wereld en de fictieve wereld samen. Oude verhalen opnieuw vertellen via moderne apparaten. Het laat zien dat hun relevantie onsterfelijk is en een eindeloze bron van inspiratie vormt.

Over de Rotary Pulchri Studio Prijs:

Ieder jaar gaan de leden van de tentoonstellingscommissie en de ballotagecommissie van Pulchri Studio naar de eindexamenpresentaties  van o.a. de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK), maar ook naar eindexamenpresentaties buiten de Hofstad. Doel is het vinden van nieuw talent met een innovatieve en creatieve kijk op de wereld, die op geheel eigen en unieke wijze omgaat met de beeldende kunst. We kijken naar talent die ons als vereniging van beeldende kunstenaars kan inspireren en andersom.

Pulchri Studio presenteert daarnaast tijdens deze beurs het werk van een verschillende kunstenaarsleden: Ai Hashimoto, Joop van 't Hoenderdaal, Paul Steenhauer, Eddy Stikkelorum, Tineke Porck, Ana Priscila Rodriguez, Gabor Szilasi & Ronald A. Westerhuis. Meer informatie daarover lees je hier.

Informatie

Vanaf:
Woensdag 04 oktober 2023
Tot en met:
Zondag 08 oktober 2023

Waar:
Art The Hague

Kunstenaar