Screentime #3

Tegenover de ingang van de sociëteit zijn momenteel film- en videowerken te zien van de film- en videomakers van Pulchri Studio, die de barrières tussen film, video en beeldende kunst doorbreken. De Nederlandse film- en videokunst heeft de afgelopen jaren een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt.

Er is sprake van een nieuwe generatie makers die uitermate productief is, en de scheidslijnen tussen film, video en beeldende kunst laten vervagen. Zij maken zowel werken voor single screen, voor meerdere schermen, als omvangrijke ruimtelijke installaties waarin ook bewegend beeld is opgenomen. Om deze én de bestaande generaties van film- en videomakers een podium te bieden binnen Pulchri Studio kunnen zij werk inzenden voor Screentime, een continu wisselende collectie video's en films tentoongesteld op het 4K qled scherm in onze gang.

Wil je als kunstenaars lid van Pulchri Studio ook je film- of videowerk op dit scherm tonen? Geef je nu alvast op voor deze periode via galerie@pulchri.nl of lees hier meer.

De tentoonstelling is gesloten van: 24 t/m 27 dec. , 31 dec. 2022 en 1 jan. 2023

Informatie

Vanaf:
Donderdag 01 december 2022
Tot en met:
Maandag 27 februari 2023

Waar:
Gang

Kunstenaars