Pulchro Sacrum - 40 jaar garantie

Met deze tentoonstelling in de Voorhout- en Klinkenberggaleries viert de stichting Pulchro Sacrum haar 40 jarig jubileum. De stichting heeft hiervoor de tentoonstellingscommissie gevraagd een expositie samen te stellen met een keuze  uit kunstenaarsleden die in de afgelopen jaren op enige wijze van Pulchro Sacrum ondersteuning hebben gekregen.

Al veertig jaar zet de stichting zich in voor de kunstenaars van Pulchri Studio. Zij doet dit o.a. met garantie subsidies voor een eerste solotentoonstelling, het bekostigen van de jaarlijkse expositie van nieuwe leden, de exposities in Pulchri Studio van pas afgestudeerden van de KABK in Den Haag en bijdragen aan bijzondere projecten. De stichting is de tentoonstellingscommissie dankbaar voor het samenstellen van deze feestelijke tentoonstelling.

De volgende kunstenaars leveren een bijdrage aan deze tentoonstelling: Christine Bittremieux, Florence Fernhout, Marinus Fuit, Martin Helm, Dindi van der Hoek, Anne Rose Regenboog, Danielle Stabel, Birgitta Sundström - Jansdotter en Willem Veerman. 

Informatie

Vanaf:
Donderdag 16 juni 2022
Tot en met:
Zondag 10 juli 2022

Waar:
Klinkenberggaleries
Voorhoutgalerie

Opening:
Zaterdag 18 juni 2022 om 16:00 uur

Opening door:
Aldrik Sluis, voorzitter stichting Pulchro Sacrum

Kunstenaars