Meer over Margje Bijl

Margje Bijl
Hair as in August 2018 (2018)

€ 950,00 Kunstwerk kopen

Inclusief bezorgkosten binnen Nederland

Informatie

Techniek

Tekening

Afmetingen

55 x 65 x 1 (cm)

Gesigneerd

Handtekening aan de achterkant

Gespreid betalen met de KunstKoop

Gespreid betalen? Dit werk kan met de KunstKoop van het Mondriaanfonds worden gekocht. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie over deze regeling.

Omschrijving

Deze tekening is in Pulchri te zien geweest tijdens de tentoonstelling Genomineerden van Ommeren de Voogt Prijs 2018 en de voorafgaande Najaarssalon van Ommeren de Voogt Prijs. De jury zei over dit werk: 'Het werk wordt als heel eigen en subtiel omschreven door de juryleden. Door naar de rand van abstractie te gaan ontstaat een spannend beeld. Vanwege de eenvoud en een goede opbouw van de tekening ontstaat een extra dimensie. Ook speelt de structuur van het papier een grote rol in het getekende beeld en andersom. Zijn het golven of is het haar?'

In het Pulchri Magazine van december 2018 verschenen een aantal artikelen over de genomineerden, mijn werk is beschreven door Klaske Havik. In het zomernummer van de Pre-Raphaelite Society Review verscheen een artikel over mijn aankomende solotentoonstelling in de Beverley Art Gallery (2024). Dit artikel schreef ik met de curator Helena Cox.

Meer van Margje Bijl