Marisa Keller

Marisa Keller’s werk onderzoekt de connectie tussen mens en natuur en hoe deze door de tijd verandert. Zij behaalde haar Master of Fine Art (grafiek)aan de RMIT-University in Melbourne.
“Wat ik interessant vind is om deze zintuigelijke beleving van de natuurlijke omgeving, die een constante is ons bestaan te verbeelden.
Tijdens reizen heb ik altijd wel een schetsboekje bij me om indrukken te schetsen en notities te maken. Ook verzamel ik natuurlijke materialen waarmee ik druk. Later, soms jaren later, als de herinnering aan het landschap en de plek is vervaagd distilleert er een essentie van de ervaring. Dit wordt een uitgangspunt voor een werk.
Het lyrische landschap wat ontstaat is niet een directe weergave van een bepaalde plek, maar tracht het idee en de beleving van die plek te treffen”.

Schilderijen, Installaties en grafiek waren te zien in museum en galerie tentoonstellingen in Singapore, Maleisië, USA, Australië, Nederland, België, Polen, Portugal en Duitsland. Werk behoort tot de permanente collectie van het Contemporary museum in Krakow en de exlibris collectie van het Stedelijke Museum St. Niklaas, Belgie en diverse bedrijfscollecties in Singapore, Nederland en Indonesië.

Tentoonstellingen

Webshop

Impressies

WaterLandschap Collage van houtsnede, monotype en natuurdruk op canvas

Transition Ets, natuurdruk, Chine Colle

De Oorsprong 2, Houtsnede Natuurdruk, 60 x 60 cm, 2018, Oplage 1/1

Stones, Installatie, Aquatint Papiermaché, Afmetingen gevarieërd, 2009 - heden

Coral Reef, Intaglio Natuurdruk, 30 x 30 cm, 2018, Oplage 5

WatergardenVII, Ets Natuurdruk Aquarel, 60 x 60 cm, 2011, Oplage 1/1

Migration III, Ets Chine Collé Blinddruk, 22 x 60 cm, 2013, Oplage 5

Tide Pool III, Acryl op Doek, 100 x 100 cm, 2010