Najaarssalon & Van Ommeren - De Voogt Prijs 2022

De expositie wordt gehouden in de grote zalen van Pulchri Studio. Voor deze salon kunnen alle kunstenaarsleden werk inbrengen, wat zorgt voor veel verscheidenheid. Zoals gebruikelijk heeft de Najaarssalon geen vast thema. De deelnemers maken allen kans op de Van Ommeren - De Voogtprijs 2022 (t.w.v. € 5.000,-) die ook dit jaar weer vriendelijk ter beschikking werd gesteld door de Van Ommeren - De Voogt Stichting. Daarnaast ontvangen de genomineerden en prijswinnaar een expositie waarin zij gezamenlijk exposeren. Deze expositie zal plaatsvinden van 7 tot en met 29 januari 2023. Klik hier voor meer informatie.

De jury bestaat dit jaar uit: Thijs de Jaeger, Bram de Jonghe, José Taverne, Anna de Voogt (namens de Van Ommeren - De Voogt Stichting) en Hettie Wempe (namens Marieta Reijerkerk, voorzitter van Pulchri Studio). Dit jaar zijn er door maar liefst 142 kunstenaars 228 kunstwerken ingeleverd. 

Pulchri Studio feliciteert de genomineerden Marina van der Kooi & Obbe van der Weide met hun nominatie voor en de winnaar Danny Choi met het winnen van de Van Ommeren - De Voogt Prijs 2022! Klik hier om het juryrapport te lezen.

Informatie

Vanaf:
Vrijdag 02 september 2022
Tot en met:
Zondag 25 september 2022

Waar:
Mesdagzaal
Weissenbruchzaal
Hardenbergzaal

Opening:
Zaterdag 03 september 2022 om 17:00 uur

Let op:
Op zaterdag 24 september is de Mesdagzaal gesloten wegens een verhuring. Het is dan niet mogelijk om dit deel van deze expositie te bezoeken.

Kunstenaars